Slide 1
Zakelijk

DIENSTEN

Automatisering

Wij ontzorgen u op het gebied van automatisering van A tot Z. Alles van de levering en installatie van nieuwe systemen, tot de diagnose en reparatie van bestaande apparatuur.

Netwerkbeheer

Ook de aanleg en/of het beheer van uw bedrijfsnetwerk is bij ons mogelijk, denk hierbij aan routers, switches, firewalls, servers, clients, en nog veel meer.

Serverbeheer

Wij ontzorgen u op het gebied van automatisering van A tot Z. Alles van de levering en installatie van nieuwe systemen, tot de diagnose en reparatie van bestaande apparatuur.

Ontwikkeling

Wij leveren, onderhouden en beheren ook diverse websites en webshops. Natuurlijk hoort daar ook een goede e-mailserver bij. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw ideale website.

Telefonie

Tegenwoordig gaat de meeste telefonie via VoIP (Voice over IP), wij kunnen dit ook voor uw bedrijf realiseren. Wij verzorgen zowel de aanleg als de configuratie van uw VoIP-centrale.

Beveiliging

Bij beveiliging denkt u wellicht aan fysieke beveiliging. En hoewel wij ook alarm- en camerasystemen leveren en installeren is cybersecurity ook een belangrijk onderwerp. Wij verzorgen daarom ook beveiligingsprotocollen, audits en policy's voor uw bedrijf.

Cloud

Steeds meer gebeurt in de cloud, wij helpen u graag om ook de overstap te maken door bijvoorbeeld gebruik te maken van Office 365, SharePoint, of OneDrive for Business.

Bewakingssystemen

Vanaf de andere kant van de wereld zien wie er voor het hek staat? 's avonds thuis kijken of de lichten uit zijn op kantoor? Het is allemaal mogelijk met onze alarm- en camerasystemen. Wij leveren, installeren, en onderhouden uw beveiligingsinstallatie zodat u voldoet aan de verzekeringseisen.

Training

Wij helpen u en uw personeel graag door diverse trainingen te organiseren. Dit kan zowel individueel als in groepsverband.

Als zakelijke klant bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben passende oplossingen voor al uw ICT-vraagstukken. Zie hieronder het overzicht voor meer informatie.

TARIEVEN

Service op locatie (diagnose, installatie, herstel, advies, training)

  • Persoonlijk advies
  • Geen voorrijkosten op Capelle a/d Ijssel
  • Geen verborgen kosten

€40,00 per uur exclusief BTW

 
 

Service op locatie (netwerkbeheer, serverbeheer, beveiliging)

  • Persoonlijk advies
  • Geen voorrijkosten op Capelle a/d Ijssel
  • Geen verborgen kosten

€60,00 per uur exclusief BTW

 
 

Service op locatie (spoed)

  • Binnen 2 uur op locatie
  • Ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend
  • Eventueel (tijdelijke) vervangende apparatuur

€75,00 per uur exclusief BTW

 
 

Heeft u vragen, advies nodig of wilt u een afspraak maken? Klik dan hieronder op de knop.

Open chat
Hulp nodig?
Welkom op FastICT
Hoe kan ik je helpen?
Powered by