Slide
Webshop laten maken door Professionals?

Laat je klanten het echte shoppen ervaren met het All-in webshop pakket van FastICT.

Professionele webwinkel laten maken

Je wilt je producten online gaan verkopen? We helpen je graag bij het maken van een professionele webshop. Jouw webshop moet niet alleen mooi, maar ook functioneel zijn.

Uiteraard verandert er wel eens wat aan je webshop. Je wilt bijvoorbeeld nieuwe producten kunnen toevoegen of verwijderen. Als je bij FastICT een webshop laat maken krijg je altijd een gebruiksvriendelijk beheer-systeem. Daarmee kun je zonder technische kennis aan de slag. Kun je het niet alleen en heb je hulp nodig? Maak dan gebruik van één van onze onderhoudscontracten, dan regelen wij de rest.

OPENCART OF WOOCOMMERCE

OpenCart webshop

OpenCart is een eenvoudig webshop software programma dat voor de startende ondernemer een perfecte manier is om zijn of haar webshop mee te beginnen. OpenCart is zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk, dat iedereen met een paar eenvoudige stappen een webwinkel opzet.

WordPress met WooCommerce webshop

Woocommerce is een krachtige e-commerce plugin voor het WordPress platform. Het systeem bevat een breed scala aan functionaliteiten waardoor het uitstekend geschikt is voor de startende ondernemer.

WEBSHOP BIJ FASTICT✔ Onbeperkt producten toevoegen

✔ Makkelijk beheersysteem

✔ Webshop op maat

✔ iDeal , Bancontant , Paypal +14 andere

✔ Goed leesbaar op tablet, mobiel èn PC

✔ Zeer Google vriendelijk

✔ 100% baas over je eigen website

Veel gestelde vragen

Nee, bij ons heb je nooit beperkingen je kan ongelimiteerd producten toevoegen. 

Bij FastICT kan je kiezen uit meer dan 15 betaalmethodes voor op je webshop. Van iDeal tot Cryptocurrency we regelen het allemaal!

Bij FastICT krijg je een mobiele app voor op je telefoon, live push berichten bij een bestelling en een totale overzicht van je webwinkel!

5/5
Ik ben enorm blij met mijn webshop. Ik genereer meer omzet en hoef het alleen op de post te zetten.
Tarek
Klant bij FastICT
Open chat
Hulp nodig?
Welkom op FastICT
Hoe kan ik je helpen?
Powered by