Slide 1
WEBSITE
ONDERHOUD
DOOR FASTICT

Website onderhoud binnen 48 uur doorgevoerd.

Websites hebben regelmatig onderhoud nodig. Voor de ene website is dit elke maand, voor de andere website is dit minder vaak. Heeft u hier geen tijd voor of geen ervaring mee? Dan kunt u er voor kiezen om uw website te laten onderhouden door FastICT.

In dat geval geeft u eventuele wijzigingen aan ons door die wij vervolgens zo snel mogelijk doorvoeren (kleine inhoudelijke wijzigingen binnen 48 uur). In urgente gevallen doen we de wijzigingen direct.

Ook als uw website bij een andere provider wordt gehost of als uw website door een ander webdesign bureau is gemaakt, kunt u FastICT het onderhoud van uw website laten verzorgen.

U hoeft bij het onderhoud van uw website uiteraard niet te kiezen voor FastICT maar let bij uw keuze op de volgende punten:

  • Zorg dat het bedrijf kennis heeft van de taal waarin uw website gebouwd is.
  • Kies niet voor één-pitters of hele kleine bedrijven. Dit zorgt meestal voor lange wachttijden of ze zijn onbereikbaar. Website onderhoud laat dan te lang op zich wachten. Controleer desnoods of er werkelijk het aantal personen werkt door op het kantoor van het webdesign bureau een kennismakingsgesprek te houden.
  • Maak afspraken over het tijdsbestek waarin u de werkzaamheden gedaan wilt hebben.
  • Spreek van te voren een prijs of uurtarief af voor het onderhoud van uw website.
  • Zorg dat het bedrijf tijdens kantooruren altijd bereikbaar is en niet dicht gaat wegens vakanties.
  • Zorg dat het bedrijf een back-up heeft van uw site.
  • Zorg dat het bedrijf voldoende ervaring heeft om problemen snel te kunnen oplossen. Niet alleen met website onderhoud maar ook voor het bouwen van klantspecifieke functionaliteiten.

Onderhoud aan je website nodig? Wij denken mee!

Hoe gaat het onderhoud van websites in zijn werk bij FastICT?

Nadat wij alle benodigde gegevens van de klant hebben ontvangen kan de klant simpelweg gewoon een email sturen met de gewenste aanpassingen. FastICT zorgt ervoor dat de aanpassingen binnen 48 uur worden uitgevoerd en sturen de klant een overzicht van de gewerkte tijd. Eens in de maand worden de gewerkte uren op basis van nacalculatie gefactureerd.

Een onderhoudscontract voor uw website?

Sommige klanten hebben elke maand onderhoud aan hun website nodig. Voor deze klanten kunnen we een onderhoudscontract opstellen. Na overleg bepalen we het aantal uren dat elke maand nodig is en deze tijd wordt door ons gereserveerd. De klant krijgt voor de gereserveerde uren een gereduceerde prijs.

Een content management systeem

Een andere mogelijkheid is aan uw website een Content Management Systeem (CMS) te laten koppelen waarmee u zelf op ieder moment uw website actueel houdt. Bij de opzet wordt een structuur bepaald die een CMS systeem mogelijk maakt. Het uiteindelijke website onderhoud werkt eenvoudig. U logt in met een wachtwoord waarna u onder andere pagina’s kunt bekijken en wijzigen, producten kunt toevoegen en nieuwsitems kunt plaatsen.

Is uw interesse gewekt?

en wilt u vrijblijvend meer weten of advies over website onderhoud? Vul dan het formulier in of bel 06 84 85 40 86.

Open chat
Hulp nodig?
Welkom op FastICT
Hoe kan ik je helpen?
Powered by