Slide 1
Over
Ons

WAT DOEN WIJ ?

FASTICT is een full-service internetbureau uit Rotterdam. Je kunt bij ons websites laten bouwen die volledig geschikt zijn voor alle apparaten. Daarnaast bieden we verschillende ondersteunende diensten aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grafisch ontwerp, webhosting, website onderhoud, SEO teksten en zoekmachine optimalisatie (SEO).

OVER ONS

Wij zijn al vanaf 2016 actief binnen ons eigen internetbureau, maar hebben al jaren ervaring in webdesign. In een gezellige omgeving werken we fulltime aan de allerleukste projecten voor onze snel groeiende en trouwe klantenkring. Naast onze passie voor ontwerp en techniek genieten we vooral van het ondernemerschap en werken wij graag voor (en samen met) ondernemers die deze passie delen.

Wij maken met veel enthousiasme professionele websites

Wij richten ons met name op kleine ondernemingen en zzp’ers hiervoor maken wij professionele betaalbare websites. Wij zijn trots op de kwaliteit, aandacht voor detail en de klanten support die wij bieden, terwijl het allemaal betaalbaar blijft. Ook als de website opgeleverd is gaat onze service verder door middel van hosting & onderhoud. Wil jij ook een professionele WordPress website laten maken? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Vragen?

Heb je vragen over onze diensten of zou je graag eens een goede kop koffie komen drinken om te kijken wat wij voor je zouden kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op!

  Laat ons jouw helpen voor meer online succes

  Kies uit één van onze website pakketten of we maken een pakket op maat voor je.

  Open chat
  Hulp nodig?
  Welkom op FastICT
  Hoe kan ik je helpen?
  Powered by