Slide 1
VIND JE PERFECTE
DOMEINNAAM
REGISTREER BINNEN 1 MINUUT VOORDELIG JE DOMEINNAAM
loading
Vul je domein naam in.
Please verify that you are not a robot.

Domein registeren

Als je een domeinnaam registreert ben je zeker van je eigen unieke plekje op het wereld wijde web. Iedereen kan een eigen domeinnaam registreren, zolang deze nog niet door iemand anders is geregistreerd. Met een domeinnaam (in combinatie met een webhostingpakket) wordt het ook mogelijk om een persoonlijk e-mailadres te krijgen in plaats van een ‘naam@live.nl’ e-mailadres.

VASTE LAGE PRIJZEN

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen.

DOORSTUURSERVICE

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

MAKKELIJK TE BEHEREN

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

ANONIEM REGISTREREN

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en FastICT, is het mogelijk om je domein voor € 1 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

VOORDELIG DNS BEHEER

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

GROOT AANBOD

We bieden meer dan honderd verschillende domeinextensies aan! Ben je op zoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.

Overstappen naar FastICT?

Heb je nu al een domeinnaam bij een andere webhoster maar wil je die graag bij ons onderbrengen? Geen probleem! Onze specialisten regelen alles voor je. Heb je toch vragen? Bel of mail ons gerust en we helpen je direct verder.

Overstappen naar FastICT in 3 stappen

  1. Vraag autorisatiecode op
  2. Plaats bestelling op onze website
  3. Zeg je oude contract op
Open chat
Hulp nodig?
Welkom op FastICT
Hoe kan ik je helpen?
Powered by