Slide 1
WEBSITE LATEN
MAKEN
ONDERHOUDEN

Wat kun je verwachten?

FASTICT houdt zich al jaren bezig met het ontwerpen van websites in vele systemen. De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het prachtige WordPress. Deze keuze is de juiste gebleken, dit platform is inmiddels met afstand marktleider in de wereld en dat is vooral te danken aan de oneindige mogelijkheden en de gebruiksvriendelijkheid.

 
website laten maken in rotterdam

Laat ons jouw helpen voor meer online succes

Kies uit één van onze website pakketten of we maken een pakket op maat voor je.

Proffesionele WordPress website

Professionele websites in je eigen huisstijl

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van moderne websites die naadloos aansluiten op je huisstijl en goed te bekijken zijn op al je apparaten. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat onze websites ook doen wat ze moeten doen op het gebied van conversie. Een mooie website hebben is leuk, maar gevonden worden is net zo belangrijk. Wij denken daarom actief met je mee om ervoor te zorgen dat je na oplevering klaar bent om online succes te boeken.

Wat kost een website?

Geen bedrijf is hetzelfde. Elke onderneming is anders. Wij zorgen ervoor dat jouw website perfect past bij jouw wensen, uitdagingen en kansen. Wat deze investering in je succes kost? Je kunt in de basis altijd uitgaan van een bedrag van +/- 700 euro* als je zelf alle benodigde informatie aan kunt leveren. Wil je een stap extra zetten om je website echt te laten converteren? Denk dan bijvoorbeeld ook aan professioneel geschreven SEO-teksten en een Ads (Adwords) campagne.

* Een website bij Fast ICT begint al vanaf  €299. 

Onze Werkwijze

KENNISMAKING

Elke website begint met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Wij luisteren graag naar je wensen en denken ook nadrukkelijk met je mee om tot een goed plan te komen.

PRAKTISCHE ZAKEN

Als je besluit om met ons in zee te gaan dan ontvang je een offerte van ons. Als je hiermee akkoord gaat zullen wij in overleg een planning maken voor het hele project.

TEKST EN BEELD

Het verzamelen van alle informatie (denk logo’s, beeld en tekst) is een niet te onderschatten klus en het is zonder twijfel één van de belangrijkste stappen in het hele proces.

AAN DE SLAG

Als we alle tekst en beeld hebben gaan wij beginnen aan het ontwerpen van je website. Wij presenteren we je binnen een week een werkende website op een tijdelijke plaats op het web.

FEEDBACK VERWERKEN

Na de eerste oplevering zijn er twee feedbackronden om de website te perfectioneren. In ronde 1 verwerken we alle feedback uitgebreid en in ronde 2 zetten we alle puntjes op de i.

OPLEVERING

Bij elke oplevering plannen we een nieuw uitgebreid gesprek waarin we je laten zien hoe je met je website aan de slag kunt. Ook helpen we je bijvoorbeeld met het instellen van je e-mail.

WEBSITE BIJ FASTICT

Securemail

Overal toegang tot je e-mail via je smartphone of tablet. Alle mails worden met een beveiligde verbinding verstuurd!

BACKUP

Maak met 1 knop een backup van je gehele website! Overigens worden elke week backups gemaakt van de hele server zodat er nooit iets verloren gaat!

Supersnel

Onze servers zijn supersnel en geven 100% up-time garantie! Je website zal dus nooit traag zijn!

CMS

Bij Fast ICT krijg je altijd een gebruiksvriendelijk beheer-systeem. Daarmee kun je zonder technische kennis aan de slag.

SSL

Bij aankoop van een site pakket ontvang je als welkomcadeau een gratis SSL Certificaat!

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

    Open chat
    Hulp nodig?
    Welkom op FastICT
    Hoe kan ik je helpen?
    Powered by